Eftermontering består av 2 steg

1. Hårdvara & Kabelhärva
Först installeras den nya hårdvaran. Styrbox, radio, relä, sensor, antenn etc. därefter installeras kabelhärvan från bilens befintliga data-system till den nya hårdvaran. I dagens bil-produktion sparas det pengar på alla plan därför är det sällan något finns färdigdraget i bilarna. I 95% av eftermonteringarna krävs ny hårdvara och kabeldragning för att komplettera funktionen.
2. Programmering & Uppgradering
Därefter sker en programmering (omkodning) via elcentralen så att styrboxens signaler ändras. All kodning i bilar är en signalbehandling med två lägen, alltså 1:or och 0:or. Dagens bilar har många styrboxar som behandlar mycket information som ”normal” användaren aldrig ser. Därför är mjukvarudelen i en eftermontering väldigt viktig.

Köpvillkor

Tidsbokning

Tidsbokning sker genom telefon eller mail, pga. många telefon samtal ser vi gärna att tidsbokningarna sker via mail. Alla prisexempel inkl montering sker i vår verkstad i Karlstad på skårevägen efter tidsbokning.

Priser / Beställda produkter
Alla ordrar är bindande, vänligen kontrollera er beställning så att misstag inte kan uppstå. Om kund ej löser ut/hämtar varorna skickar vi en räkning på de avgifter vi har haft för ordern, allt enligt konsumentköplagarna. Priserna är i svenska kronor och är inklusive moms, begagnade varor kan VMB skattas..

Betalning

Vi har endast faktura eller postförskott som betalningsmetoder. Vid fakturering vill vi ha org/personnr i samband med bokningen, betalningsvillkor 15 dagar och sköts i sammarbete med Kreditbevakarna i Linköping. Utlandskunder har vi ingen möjlighet att fakturera.
Fakturaavgift / Administrationsavgift 30:-

Läs villkor