Bentley Continental är en exklusiv bil med hög komfort-nivå. Dock saknas några kompletterande funktioner i denna Continental som vi lärt oss ta för givet i vardagen. Nämligen online-strömning av musik via appar såsom spotify, google play eller apple music och bluetooth koppling.

Bentley Continental Bluetooth Streaming (strömning)
Bentley Continental Musik Handsfree (bluetooth)

Bentley continental inredning är känslig mot repor och därför lägger vi ett skyddande lager med tejp. Oavsett vilket infotainment-system din Bentley har så erbjuder vi på OEM-eftermontering en integrerad musik-lösningen för dig.

Bentley Continental radiourmontering, handsfree-system
bentley continental bluetooth spotify, apple, andriod

Bluetooth integrerat i Originalradio

För att vi ska kalla våra lösningar integrerade gäller inte bara att musiken spelas upp via bilens egna högtalar-system. För att vara integrerat i bilen ska musiken styras via bilens egna radio/ratt-knappar, skickas digitalt och automatisk ihop-parning mot radion. Endast detta duger för en bil som Bentley!

Audi Avant original dragkrok
Bentley bluetooth strömning, original gps

Bluetooth (streaming) i Bentley / Lamborghini radiosystem.

Vi erbjuder modell-anpassade lösningar för de flesta Bentley/Lamborghini modellerna. Vi strävar alltid efter att behålla bilens original-utseende men samtidigt tillgodose de behov som kommer med tiden. Att strömma musik är en självklarhet idag men inom biltillverkningen är det ett ganska nytt fenomen. Kontakta oss med din modell så hittar vi rätt lösning för just din bil och dess original radio och/eller navigationssystem.

Pris offert!