Project Description

På OEM prioriterar vi din säkerhet och ditt förtroende bakom ratten lika mycket som vi gillar en snygg interiör, att installera fastklistrade displayer/enheter har aldrig varit vår grej. Vi erbjuder diskreta och bilspecifika lösningar för dig som uppskattar ett extra öga över trafiken.

Installation av dold trafik-kamera (dashcam)

Att installera en dold färd-kamera (dashcam) innebär oftast att nytt kablage dras till bilens backspegel och kåpan bakom. Installationen tar ca. 3 timmar. Inom färgerna silver/beige kan vissa nyansskillnader finnas då tillverkarens nyanser ändras med årsmodellerna. Vänligen kontakta oss med modell, tillverkningsår samt regnr för prisuppgift för just din bil.

Pris fr. 3495:-

audi trafik-kamera (integrerad i spegel)
Installera trafik-kamera (färdkamera) i backspegeln audi original
dash-kamera i audi (original) a3, a4, a5 och q5.
färd-kamera (trafik-kamera) i audi backspegel
audi trafik-kamera installation (original)
trafik-kamera i vindrutan
trafik-kamera i spegeln audi original
audi trafik-kamera (integrerad i spegel)

Så mycket mer än bara en inspelning!

Med våra banbrytande inspelnings-system får du det bästa av två världar. HD-inspelningskvalitet (1080p) för video- och ljudinspelning tillsammans med smart och minimal design som gör att du behåller det fabriksmonterade utseendet. Utöver detta med funktioner som.

dashcam (kamera i vindrutan) övervakning på parkeringen
Övervakning i Parkeringsläge

Övervakning med inspelning medan din bil är parkerad. När kamerans rörelse-radar upptäcker rörelse vid bilen aktiveras inspelningen och kamerans LED-dioder lyser upp. Funktionen går att stänga av.

dashcam live visning i app (iphone, andriod)
Realtidsbild (live view) via App

Strömma inspelningen (live) direkt till din smart-telefon i HD-upplösning (720p) eller kolla på tidigare inspelat material, trådlöst via Wifi. Även möjligheten att ansluta till bilens radioskärm/extern display.

dashcam med g shock
G-shock för automatisk skrivskydd

G-sensor som upptäcker hårda ryck eller stark inverkan på bilen. När G-sensorn utlöser sig skrivskyddas den aktuella filen på SD-kortet. Detta för att vid en allvarlig olycka spara inspelningen.

SD-kort backup i dashcam (micro)
microSD-kort lagring med loop

Inspelningen sker i en loop där de äldsta filerna skrivs över när minnet är fullt. Kameran skrivskyddar även upp till 50 händelser “eventfiler” som utlöses manuellt eller via G-shock sensorn.

Att välja rätt dashcam!

Att trafikkamera / färdkamera (så kallade dashcam) blivit en trend som spridit sig som en löpeld världen över är enkelt att förstå. Men att välja rätt dashcam kan däremot vara en riktig utmaning. Med all den vilseledande reklamen och de super-låga priserna som många okvalificerade tekniker säljer in är det inte alltid lätt att välja en trafikkamera av kvalité som finns där när du behöver den som mest.

App i din smartphone!

Trafikkamera har inbyggd WIFI som du enkelt kan koppla samman med din smarttelefon. Via appen kan du ändra inställningar samt andra funktioner såsom formatera SD-kort mm. Du kan även få kamerabilden strömmad direkt till telefonskärmen eller se tidigare inspelat material. 

såsom formatera sd-kort mm. i kameran samt få kamera bilden strömmad till direkt i telefon skärmen. 

och via appen både ställa in färdkameran efter de inställningar som passar dig bäst. Det vanligaste sättet att fjärrstyra är nog via en app i en mobil eller surfplatta, men även ett program i en dator funkar ofta. På sikt kommer du troligen kunna fjärrstyra en kamera från en annan kamera vilket kan göra manövreringen enklare. Hoppningsvis kommer vi även se styrning av blixtar och andra tillbehör.Via trafikkamerans app ställer du in kopplar du enkelt upp din telefon får inte enbart tillgång till “live-data” utan även se tidigare inspelat material,  För att helt slippa externa displayer men ändå kunna styra trafikkameran så Att trafikkamera / färdkamera (så kallade dashcam) blivit en trend som spridit sig som en löpeld världen över är enkelt att förstå. Men att välja rätt dashcam kan däremot vara en riktig utmaning. Med all den vilseledande reklamen och de super-låga priserna som många okvalificerade tekniker säljer in är det inte alltid lätt att välja en trafikkamera av kvalité som finns där när du behöver den som mest.

Snygg detalj och diskret installation!

Medan funktionalitet alltid kommer vara viktigast så bör inte det bli på bekostnad av det estetiska utseendet. tt trafikkamera / färdkamera (så kallade dashcam) blivit en trend som spridit sig som en löpeld världen över är enkelt att förstå. Men att välja rätt dashcam kan däremot vara en riktig utmaning. Med all den vilseledande reklamen och de super-låga priserna som många okvalificerade tekniker säljer in är det inte alltid lätt att välja en trafikkamera av kvalité som finns där när du behöver den som mest.

Det är ett praktiskt sätt att underlätta försäkringsärenden & dokumentera dina resor. Medan funktionalitet alltid kommer vara viktigast så bör inte det bli på bekostnad av det estetiska utseendet.

Vårt team väntar på att hjälpa dig med din förfrågan!

Kontakta oss gärna med så mycket info som möjligt om er bil & önskemål så vi lättare kan guida er till rätt lösning.

[contact-form-7 id="14118" title="New Contact Form"]