Eftermontering utav originaldelar

Det är få saker som är bättre än att utrusta och köpa tillbehör till bilen, men innan det roliga kan börja kanske det måste monteras först och säkert någon programvara som måste installeras och uppdateras. Det är här vi kommer in i bilden – din specialist inom bilel och efterinstallation!

Saknar du tiden att fixa med installationen själv eller känns bruksanvisningen krånglig, hitta dina delar på webbutiken och låt en professionell verkstad montera & koda dina nya delar i bilen. Våra tekniker kan bidra med allt som behövs för att du ska kunna börja använd din nya utrustning så snabbt som möjligt.

Vi monterar och installerar allt från original navigationssystem och nightvision till handsfree, backkamera, parkeringssensorer, ljuspaket, parkeringssensorer, dragkrok, parkeringsvärmare och massa annat.

Hitta din hårdvara och ditt pris.

Vi ser det som ett privilegium att få ansvar över att tillämpa våra lösningar i din bil, när du överlämnar oss detta ansvar kan du vara trygg med att endast de bästa produkterna används vid din installation. Nedan finner du originaldelar och tillbehör som är modellanpassade för just din bil, vi gör det bekvämt för dig att komplettera utrustningen efter just dina behov..2022-03-23T12:01:23+01:00

Billarm (DEFA/VIPER)

fr. 4995:-
Håll full koll på bilen genom en App i din telefon. Håll koll på bilens position, fjärrstyr funktioner såsom larm, avstängning mfl…

2022-03-23T12:01:23+01:00

Billarm (DEFA/VIPER)

fr. 4995:-
Håll full koll på bilen genom en App i din telefon. Håll koll på bilens position, fjärrstyr funktioner såsom larm, avstängning mfl…

Våra tjänster – Installation, programmering & kalibrering.

I takt med att bilarna blir mer avancerad så går vi mot en teknisk innovation som även innefattar kringutrustningen och tillbehören till bilen. Detta ställer givetvis krav på installationen som många idag jämför mot en vanlig service som t.ex. bromsbyte, kamremsbyte etc. men denna jämförelsen är inte riktigt rättvis vågar vi påstå. För att förenkla bilden lite kan vi jämföra nyinstallation av en tvättmaskin där en elektriker behöver installera nytt kablage, kontrollera belastning, jordfelsbrytare etc samt att en rörmokare ska dra vattenledning och avlopp professionellt mot att skruva loss och koppla in sin nya tvättmaskin på samma plats som den gamla. Så välj din installationspartner med omsorg.

Detta är en bråkdel utav våra tjänster & produkter, vi erbjuder mycket mer!

 • Felsökning / Reparation av bilens elsystem.

 • Programmering via fjärrstyrningstjänst.

 • Komplett S-/RS-/Facelift-konvertering.

 • Avprogrammering / Startspärrsproblem.

 • Felsökning / Reparation av Audi MMI-system.

 • Justering av mikrofonförstärkning i handsfree.

 • Aktivera av ”Skandinavien”-läge (halvljus)

 • Avaktivering av komponentskydd i infotainment.

 • Bekvämlighets funktioner (Coming / Leaving home).

 • Regenerering eller deaktivering partikelfilter.

 • Kalibrering av elektriska bromssystem.

 • Återställning / anpassning av ECU (IMMO3-system).

 • Nyckelkodning och kilometeradaption.

 • Instrumentreparationer och reparation av pixelfel.

 • Byta språk / miles till km i kombiinstrumentet.

 • Ställa in serviceintervall (även Longlife).

 • Programmering av centrallås / parkeringsvärmare.

 • Systemtest för nya generationens ABS / ESP.

 • US till EU konvertering av Radio/Navigation.

 • Upplåsning av Webasto / Eberspächer-värmare.

 • Grundinställning / kalibrering av tomgång.

 • Ställa in PWM värde (LED-varselljus).

 • Aktivera av grafiska parkassist (OPS).

 • Inkodning av strömstyrenheten vid batteribyte.

 • Aktivera / inaktivera bältesvarnare.

 • Återsökning av radiokod (Navigation & Radio)

 • ESP sensorkalibrering G85, G200, G202, G251.

Vad säger våra kunder?

Vi tror helt enkelt att det man utför med nöje gör man ofta bra! Därför ska du alltid anlita en entusiast. Hos oss ligger passion för bilar i grunden till allt vi gör! Detta är grundarens personlighet som översatts i en vision och alltid kommer vara kärna i företaget.

Billigt, proffsigt och lång garantitid ! Samma delar fast monterade av en firma i Stockholm skulle kosta mig 4800:- men OEM eftermontering monterade in delarna för under halva priset, med garanti och en genomgång av nya funktionerna i bilen! Tack för en väldigt trevlig (och billig) affär!

Nicklas J, reco.se

Vill bara tacka för snabb och smidig service. Har äntligen en fullt fungerande farthållare S5an, monterat och klart, som hittat! Är som ett barn i en godisbutik när man får köpa något nytt till bilen  

Jocce I, facebook.se

Beställde eftermontering av bluetooth men tog istället hela kittet och det ångrade jag inte, allt gjordes proffsigt så jag kan verkligen rekommendera dem även om det är långt å köra men med övernattning på carlstad city hostel så blev det en upplevelse att utforska stan.

Kjell A, facebook.se

Fikk ettermontert bluetooth i min 2013 VW Multivan Highline, meget fornøyd med resultatet. Seriøs aktør som ikke tar noen snarveier, tok ettermontering på strak arm ved ankomst. Ingen synlige merker etter montering, anbefales på det varmeste!!!

Tom Roger Berg, facebook.se

Hittade OEM Eftermontering via en annons på blocket och efter mail kontakt fick jag en tid snabbt trots semestertider. Hade fått besked av VW och en oberoende bil ljuds firma att det inte gick att uppgradera min Passat-10 med RCD 510 stereo i efterhand med mindre än att man bytte hela stereon. OEM garanterade dock att detta skulle fungera med det orginal kit som de monterade. Så jag bestämde mig för att åka ca 50 mil från Skåne till Karlstad och jag blev inte besviken. Kom upp vid lunch tid och efter en genomgång av vad som skulle göras och felkoder så fick jag låna bil under tiden de gjorde jobbet så jag kunde åka in till Karlstad och käka lunch! Väl tillbaka fungerade allt perfekt och jag åkte därifrån mycket nöjd. Kommer garanterat att handla från OEM igen och kan VARMT rekommendera dem vidare. Ni kommer inte bli besvikna.

Rickard L, reco.se

De är verkligen suveräna att ha och göra med!

Linus K, facebook.se

Hittade OEM på nätet, ville koda om lyset för tyskland på min golf 7, efter ha försökt på 3 vw verkstäder så fixade OEM det utan problem.Tack för snabb service och bra pris.

Erik, reco.se

Var iväg och fick installerat ami och tune2air i min audi är så jävla super nöjd riktig super service och kanon bemötande tummen upp Eddie lätt att jag återkommer om det är nått mer jag vill

Mika R, facebook.se

Jag köpte en RNS-E navigation plus på Blocket, dessvärre så fungera den inte i min bil då den var ”anpassad” för en A3 och jag hade en A4. Besökte Audi tre gånger men de lyckades inte lösa mitt problem, det är helt omöjligt sa de. Jag hitta då OEM på nätet, ringde upp dem och killen bad mig skicka in den till honom då jag bor i Stockholm. Ca 1v senare var problemet löst, jag fick tillbaka den och min RNS-e fungerar klockrent. OEM kan sitt jobb. Definitivt värt pengarna.

Patrik H, reco.se

Riktigt bra företag. Installerade navi system och backkamera på min pärla. Fan va bra det blev. Tack igen.

Fredrick G, facebook.se

Perfekt på alla sätt och vis ” Hit vänder jag mig igen ” Bra bemötande och skicklig mekaniker. Men framförallt Bra pris!

Lillan J, reco.se

Trots ett fullt schema lyckas OEM klämma in mig för att hjälpa mig med mitt AUX-uttag till min Audi A3 -07. Grymt bra service och man känner sig som en VIP-kund så fort man kommer in hos OEM-eftermontering! Jag har inget som helst att anmärka på! Rekommendera er att lämna in er bil här och få bästa service och produkt!!!!!! Hade jag inte bott i Karlskrona hade jag lämnat in min bil hos Eddie för en riktig fullständig makeover!

christofer e, Reco.se

Bra service och bra företag! Men flytta till Stockholm!!!

Edin K, facebook.se

Åkte till OEM idag från Skövde i min VW Golf R -10 För att uppdatera radion till en RNS510 och fixa bluetooth, allting gick sjukt smidigt. Har letat överallt efter denna tjänst och var skeptisk till en början då VAG verkstaden sa att det inte gick……! Men nu sitter radion i bilen och funkar kanon och bluetoothen med ! Är jätte nöjd med detta företag och skulle rekommendera det till vem som helst som behövde deras tjänster P.S Allt har garantier och är originaldelar. /Mikael Nöjd Kund

Micke H, reco.se

Fantastisk service och snabb leverans!
Köpte bluetooth-kit till min Passat och med hjälp av instruktionen man fick med så var montering väldigt enkel. Plug and play… och så kryssa i några rutor med VCDS så var det klart.

Henrik R, Facebook.se

Har eftermonterat farthållare och motorvärmare i min VW Golf -209. Fick jobbet gjort professionellt och ordentligt. Ingen stor firma eller verkstad men det går väl hand i hand med ett väldigt pressat pris, då jag hellre väljer ett överkomligt pris så är det ingenting jag klagar på. Trevlig service och kaffe var pricken över i:et. Skönt att prata med någon som har koll på VW-elektronik när inte ens auktoriserade har det idag.

Sebbe K, reco.se

Tack för hjälpen med ett för vw verkstaden och vw centralt olösligt problem. Kan verkligen rekomendera både företaget och produkten 9W9 som funkar klockrent utan blåtandsadaptrar och dyliga extra komponenter. Tack för hjälpen!

Martin J, facebook.se

Stort tack för monteringen för helljusassistent till min vw passat som blev ett jäkligt bra jobb.

Hosheng H, facebook.se

Andra gången jag kör upp till Karlstad från Malmö för att eftermontera i mina två VW jag ägt. Första gången var den navigation som aldrig någonsin krånglat eller gjort mig besviken. Haft bilen på verkstad och absolut inga felmeddelanden och dessutom berömde mekanikern på Dinbil jobbet, han kunde inte med datorn kunde se om bilen fått navin eftermonterad eller ej. Andra vevan (idag) var i min helt nya Passat B7 -2011 fick navi, bluetooth och kamera-system installerat. OEM är kunnig inom sitt område och dessutom ger han personlig service som man sällan hittar bland mekanikers idag. Tack igen 🙂

Adam B, Reco.se

Stort tack för suveränt bra service och trevlig personal, som installerade navigatorn RNS 310 i min VW touran!

Rickard W, facebook.se

Klockrent företag och service i världsklass! Kan inget annat säga än STORT tack för hjälpen!

Edvin B, facebook.se
 • Erfarenhet & kunskap – Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss och deltar därför kontinuerligt i utbildningar via vårt nätverk i Europa.
 • Personligt bemötande & engagemang – Vi förstår att varje kund och bil är unik och jobbar därför genom personlig kontakt med varje enskild kund.
 • Specialanpassade anläggningar & verktyg – För att effektivisera och säkerställa att vi alltid levererar högsta kvalité är våra anläggningar & verktyg alltid anpassade för ändamålet i fråga.
 • Kostnadseffektivt & smidigt – Dessa erfarenheter och kunskaper innebär kortare installationstid vilket medför att vi alltid kan erbjuda dig de lägsta priserna.
Erfarenhet & kunskap – Med över 15års erfarenhet samt kontinuerliga utbildningar via våra leverantörer i Europa kan du känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss.
Originaldelar & mjukvara – Vi är stolta över vårt arbete och strävar efter att ge den bästa servicen, att då arbeta enbart jobba med originaldelar för just din modell är en självklarhet.
Kostnadseffektivt & prisgaranti – Vi är ett företag fokuserat på effektivitet därför väljer vi enbart att arbeta med få bilmärken. Att inom vår nisch kunna erbjuda kortare installationstider och hårt pressade priser.
Personligt bemötande & engagemang – Vi förstår att varje kund och bil är unik och jobbar därför genom personlig kontakt med varje enskild kund. På så sätt visar vi vårt engagemang för att hitta dom bästa och mest prisvärda lösningarna för just ditt behov.
Normalt behöver vi 1-2 veckors framförhållning på tidsbokningar för att kunna säkerställa att samtliga delar finns på plats och för att kunna göra en tid för er i vårt bokningssystem. Kontakta oss med de dagar som passar er de kommande veckorna via e-post eller telefon så bokar vi in en tid som passar.
Då majoriteten av våra kunder reser långa vägar för att få sina eftermonteringar utförda hos oss är arbetssättet uppbyggt på så sätt att vi alltid siktar på att ha din bil klar under samma dag, detta för att du ska slippa bli kvar i Karlstad över natten. Skulle vi mot förmodan behöva din bil längre än en dag kommer ni givetvis informeras om detta i förhand och vi har dessutom ett samarbete med CarlstadCity hostel där ni får 10-15% rabatt på centralt belägna och prisvärda rum.
Ange ”OEM-eftermontering” vid bokning för att erhålla rabatten.
Normalt har vi ej möjlighet att erbjuda drop-in installationer. Däremot kan vi, i de fall vi t.ex får en avbokning, ta in nya bokningar med kortare varsel. Kontakta oss gärna så kikar vi på när vi kan göra tid för din installation som tidigast.