Billarm och GPS/GSM-spårsystem

Billarm (DEFA/VIPER)2022-03-23T12:01:23+01:00

Bilar som saknar ett godkänt larm utsätts oftare för stöld eller inbrott än bilar med larm, därför rekommenderar de flesta försäkringsbolag att du utrustar din bil med larm för att minska risken för skadegörelse och inbrott. Vi erbjuder smidiga och moderna lösningar för att skydda din bil och samtidigt sänka din försäkringspremie.

Komplett installation i vår verkstad

Vi finns i branschen för att kunna leverera högkvalitativa lösningar och gör detta med passion, lämna bekvämt och tryggt över hela installationen som innefattar hårdvara, montering och programmering och oftast med slutförd installation samma dag.Nyare bilar är utrustade med startspärr vilket många tror är ett fullgott skydd – men detta stämmer dåligt med verkligheten idag! Allt eftersom systemen har börjat utdateras har brottslingarna hittat nya sätt att slå hål i dessa säkerhetssystem. Dessutom har original tillverkaren en svaghet att systemet ofta återanvänds i många modeller vilket gör det hela sårbart.


Vi erbjuder en up-to-date lösningar såsom 2-stegs verifierade startspärrar och positionering av din bil via smarttelefonerna. Genom att exempelvis spara en knapp-kombination (t.ex på ratt-, radio- och/eller dörr-knappar) eller ansluta din smartphone till larmet får du ett vattentätt system för att behålla bilen på uppfarten. I de fall telefonen automatiskt ansluts kan bilen startas som vanligt, har du slut på batteri eller saknar telefonen startar du helt enkelt genom din ”pinkod”.


Att systemet ska smälta in i bilens originalsystem är en självklarhet för oss. All övervakning sker med samarbete av bilens egna elektronik (CAN-bus) och via tillverkarens egna knappar och instrumenthus utan några extra dosor eller skärmar..Hitta ditt pris och boka installationstid

Vår verkstad hjälper gärna dig med installationen. Hitta rätt hårdvara samt boka din tid via vår webbutik. Där kan du även ställa frågor direkt till vår verkstadspersonal. Både egen installation eller hos oss.

Var och hur lämnar jag bilen?2019-02-17T21:54:07+01:00

Vår verkstad finns i Karlstad (Skårevägen 63). Vi tar emot din bil efter avtalad tid och under installationen erbjuder vi även fri lånebil.

När kan jag få det installerat?2019-02-17T21:55:18+01:00

Normalt behöver vi 1-2 veckors framförhållning på tidsbokningar för att kunna säkerställa att samtliga delar finns på plats och för att kunna göra en tid för er i vårt bokningssystem. Kontakta oss med de dagar som passar er de kommande veckorna via e-post eller telefon så bokar vi in en tid som passar.

Men givetvis har vi även luckor i schemat som gör det möjligt för oss att klämma in kortare installationer med kortare framförhållning.

Kan jag utföra installationen på egen hand?2019-02-17T21:57:53+01:00

Ja, många utav våra enklare eftermontering finns att köpa på via vår webbutik. I vår webbutik levereras oftast produkterna med instruktioner samt möjligheten till fjärrprogrammering.

Då moderna bilar oftast består av klips för fastsättning är det bra att använda sig av verkstadsmanualerna. Detta för att fel sorts urmontering ofta leder till trasiga plastdetaljer. Vilket kan bli kostsamt att byta. Vi rek. även kopplingsschema nära till hands.

Hur lång tid tar min installation?2019-02-17T21:59:21+01:00

Då majoriteten av våra kunder reser långa vägar för att få sina eftermonteringar utförda hos oss är arbetssättet uppbyggt på så sätt att vi alltid siktar på att ha din bil klar under samma dag, detta för att du ska slippa bli kvar i Karlstad över natten.

Skulle vi mot förmodan behöva din bil längre än en dag kommer ni givetvis informeras om detta i förhand och vi har dessutom ett samarbete med CarlstadCity hostel där ni får 10-15% rabatt på centralt belägna och prisvärda rum (direktlänk). Ange “OEM-eftermontering” vid bokning för att erhålla rabatten.

Har ni någon filial eller partner i närheten av mig?2019-02-17T21:56:47+01:00

Dessvärre har vi få firmor i Sverige som sysslar med original eftermontering. Vi har inga filialer som erbjuder samma utbud på eftermontering som oss. Generellt har ev. din auktoriserade verkstad liknande förutsättningar för våra eftermonteringar. De har möjlighet att anpassa mjukvaran (med bilens original mjukvaror) samt tillgång till verkstadsmanualer.

Lämna ett meddelande

Till toppen