Original retrofit audi ambient lightning


Audi original ambient belysning infattar många delar av bilens inredning men tyvärr inte alla delar (original bild till höger). De detaljer som blir kvar i bilens inredning med vit belysning sticker ut med sin färg och enligt oss förstör lite av ambient paketet.

Audi ambient belysning 12v uttag
Ambient belysning på 12v uttag bak audi original


Då vi gillar att ta till extrema detaljer ser vi till att utöka det som Audi redan kallar utökat ljuspaket (miljöbelysning). Vi både byter färg på de LED-lampor som saknar färger samt installerar fler ljus-källor.

Audi Bang Olufsen ljudsystem LED-färg
Bang & Olufsen LED color (interior lightning)


LED-trenden interiört är en detalj som många gånger är gränslös. Inom bilbranschens så ser vi att denna trend snabbt ökar och är numera en självklarhet i alla nyare premium bilar.

Ambient belysning på 12v uttag audi original
Audi ambient lightning on 12V socket front


Med lite kablage och omprogrammering av systemet får vi möjligheten både styra ljusstyrkan individuellt på det delar vi lägger till samt även byta färger (helt via bilens egna menyer).

Audi rgb color ambient lightning
Retrofit audi ambient lightning Audi A4, A5, Q5, Q7
Utökat ljuspaket (miljöbelysning) för Audi A4 (B9), Audi A5 (F5) och Q5 (FY).

Du bör välja ljuspaketet från fabrik om möjligheten finns. Arbetstiden det tar att efterinstallera dessa system är oftast svårt att mäta mot att beställa paketet från start. Dessvärre drar tillverkarna sällan fram något kablage utan många gånger får man bygga kablaget helt individuellt. Har du frågor eller funderingar på original ambient belysning hör gärna av dig till oss via epost!

Pris fr. offert:-

Ambient belysning i mittkonsolen Audi original


Ambient belysning i dörrarna