Audi A4 (B9) trafik-kamera (färdkamera)


Marknadens mest subtila bilkamera / dashcam för Audi-modeller. Detta är trafik-kameran som både ger funktionalitet samt minimal design som integreras med bilens original-utseende.

Audi Dashcam (trafik-kamera) original design
Ipad Air hållare i VW Passat (B8)


Varför behövs en dash-kamera? Här är några anledningar som du kanske inte tänkt på.

Ibland är det inte så enkelt att beskriva vad som hände i en olycka. Särskilt i de omständigheter där det inte är solklart vem som är vållande till olyckan. Körde bilen in framför dig för att sen ställa sig på bromsen eller höll du inte avståndet till fordonet framför? Att med en dash-kamera vissa upp bevis som stöd kan många gånger vara helt avgörande för fallet.

Du behöver bara titta på Youtube för att se några av de försök till bedrägerier som människor har kommit på för att få dig (eller ditt försäkringsbolag) att betala.

Eftersom kameran spelar in händelser runt bilen medan den är parkerad kommer du bli förvånad över vad kan komma spela in. Allt från att din bil skadas till bevis på att någon försöker bryta sig in i din bil. Tänk dock på att även om dash-kamera är lagligt så kan det krävas tillstånd för att få spela in när bilen är parkerad, funktionen går att inaktivera genom kamerans inställningar.

Tyvärr finns det dom inom trafiken som anser att vägen är en race-bana. Hänsynslösa förare utsätter inte enbart sig själva för fara utan dessutom sina medtrafikanter, hjälp till att hålla de värsta brottslingarna borta från vägen.

Oavsett om du kör runt på banan eller bara vill ha ett minne från ett bra ställe du kört till kommer du kunna spara dina inspelningar, visa dem till vänner eller bara behålla dem som ett minne.

iPad i baksätet Volkswagen passat
bakskärmar i volkswagen, hörlurar bluetooth
Trådlös laddning av hörlurar, baksätesunderhållning vw passat
Trafik-kamera (dashcam) med en diskret design.

Tyvärr har denna kamera varit restnoterad hos leverantör, vi erbjuder givetvis installation av andra varianter i väntan. Kika på länken nedan för att se vårt utbud i webbutiken eller skriv oss ett meddelande med ditt önskemål.

Trafik-kamera (dashcam) front & bak
Audi TT Cabriolet aktivering av MMI Navigation med Carplay & Android Auto