För nya Audi A4, A5, Q5 och Q7 (2016-) finns paketet miljöbelysning att välja till. Vi har i detta inlägg installerat original miljöbelysning och erbjuder detta till samtliga modeller.

Audi Q5 (ambient lightning) installation
Audi interior door lightning extended

Audi original ”ambient LED interior-lightning” är ett tillägg utöver vanliga ”ljuspaket” och ger en utökad kontur- och omgivningsbelysning i kupén. Dessutom med möjlighet att styra både färg och styrka via bilens MMI-system.

Ambient lightning Audi Original retrofit
Svag belysning i bagageutrymmet (Audi, VW)

Installation / uppgradering till utökade ”interior lightning”-paketet erbjuds till

  • Audi A4 (B9) 2016-nyare
  • Audi A5 (F5) 2017-nyare
  • Audi Q5 (FY) 2017-nyare
  • Audi Q7 (4M) 2016-nyare
Interiörbelysning LED Audi A4, A5, Q5, Q7
Utökat ljuspaket audi a4, a5, q5 och nya q7. ambient lampor

Det finns inga genvägar till en snygg interiör därför går vi i detta fall även steget längre med att utöka ambient-belysningen till även den lilla led-slingan runt 12V-uttaget. Från fabrik är dessa alltid vita men hos oss ser vi till att den följer resterande miljö-belysning med färg och ljusstyrka.

Svag belysning i bagageutrymmet (Audi, VW)
12V cigguttag i ambient, miljöbelysningen audi a4, a5, q5

Inställningarna sköts enkelt via bilens MMI-system där du väljer färg/intensitet av belysningen under menyn ”Fordonsinställningar” -> ”Bakgrundbelysning”. Om bilen är utrustad med ”Audi Drive Select” kan färgprofilerna även styras därigenom.

Audi LED mugghållare belysning original
Audi A4, A5 original LED färg belysning i kupén
Installera original miljöbelysning (ambient lightning) i Audi A4 / A5 / Q5 / Q7.

Omgivningsbelysning är inget nytt men en kraftigt växande trend inom bilindustrin. Att genom färger och konturer ge bilens kupé en levande känsla samt snygg effekt gör att insidan känns fräsch och uppdaterad. Vi installerar och eftermonterar miljöbelysning för alla nyare Audi-modeller. Kontakta oss för mer information samt offert.

Pris fr. offert