För nya Audi A4, A5, Q5 och Q7 (2016-) finns paketet miljöbelysning att välja till. Vi har i detta inlägg installerat original miljöbelysning och erbjuder detta till samtliga modeller.

Svag belysning i bagageutrymmet (Audi, VW)

Audi original ”ambient LED interior-lightning” är ett tillägg utöver vanliga ”ljuspaket” och ger en utökad kontur- och omgivningsbelysning i kupén. Dessutom med möjlighet att styra både färg och styrka via bilens MMI-system.

Ambient lightning Audi Original retrofit
Flerfärgad LED Audi MMI

Installation / uppgradering till utökade ”interior lightning”-paketet erbjuds till

  • Audi A4 (B9) 2016-nyare
  • Audi A5 (F5) 2017-nyare
  • Audi Q5 (FY) 2017-nyare
  • Audi Q7 (4M) 2016-nyare
Audi A4, A5 original LED färg belysning i kupén
Efterinstallera Audi Night vision i bilen

Det finns inga genvägar till en snygg interiör därför går vi i detta fall även steget längre med att utöka ambient-belysningen till även den lilla led-slingan runt 12V-uttaget. Från fabrik är dessa alltid vita men hos oss ser vi till att den följer resterande miljö-belysning med färg och ljusstyrka.

Audi Q5 (ambient lightning) installation
Audi interior door lightning extended

Inställningarna sköts enkelt via bilens MMI-system där du väljer färg/intensitet av belysningen under menyn ”Fordonsinställningar” -> ”Bakgrundbelysning”. Om bilen är utrustad med ”Audi Drive Select” kan färgprofilerna även styras därigenom.

Interiörbelysning LED Audi A4, A5, Q5, Q7
Utökat ljuspaket audi a4, a5, q5 och nya q7. ambient lampor
Installera original miljöbelysning (ambient lightning) i Audi

Omgivningsbelysning är inget nytt men en kraftigt växande trend inom bilindustrin. Att genom färger och konturer ge bilens kupé en levande känsla samt snygg effekt gör att insidan känns fräsch och uppdaterad. Dock en ganska tidskrävande installation som i kombination med original led-lampor blir dyrt, därefter erbjuder vi flera olika kombinationer och varianter av ambientbelysning för alla nyare Audi-modeller.

MILJÖ-BELYSNING
Audi LED mugghållare belysning original