Integrerad original backkamera för SEAT Alteca (2016-uppåt), Skoda Karoq och nya VW Tiguan (2017-uppåt). I detta projekt visar vi vilka varianter av kamera som finns att välja för dessa underbara city SUV-modeller. Självklart helt automatisk och integrerad i  bilens radio/navigation.

SEAT Alteca (suv) installerad backkamera i originalradio
seat alteca 2016, 2017, 2018 original backkamera

Backkamera är kan installeras som en komplettering (bild-i-bild) till parkeringsassistenten. Eller som ett eget system för bilar som helt saknar parkeringshjälp.

Seat original backkamera integrerad i originalradio
SEAT originalkamera, efterinstallation

Den diskret placerade backkameran är inbyggd i handtaget till bagageluckan. Med en integrerad kamera-bild som visas i bilens originalskärm. Bilden dyker automatiskt upp så fort du lägger i backen.

Systemet erbjuds i två varianter.

  • Lowline (utan guidelinjer).
  • Highline (med guidelinjer).
VW Tiguan (suv) efterinstallera original backkamera
VW Tiguan 2017, 2018 backkamera original

Med highline får du som förare även dynamiska visningslägen som ändrar sig beroende på rattutslag. Med dessa hjälp- och styrlinjer på bilen får du som förare en inblick i vart bilen hamnar. Vid fickparkering kan backkamera-systemet ställas om för att visa när du som förare ska vrida på ratten.

Parkeringsläge original backkamera (vw)Top view (backkamera) original
Original backkamera volkswagen (wide mode)guide linjer i vw tiguan

Integrerad (original) backkamera till Seat Alteca / VW Tiguan.

Att köra SUV-modeller är komfortabelt, i synnerhet nya Seat Alteca och VW Tiguan. Men med komforten att sitta hög medför det även dålig sikt bakåt. Att kunna se bakom bilen samtidigt som man backar är en lyx som ingen ny city SUV borde vara utan. Kontakta oss för mer prisinformation/tidsbokning!

Pris fr. 6900:-

VW Tiguan backkamera


koppla dragkrok till backkamera (top view) trailer assist volkswagen