Audi och Volkswagens omgivningskameror (Area View) är nästa steg på avancerad parkings- och backhjälp. Med hjälp av 4 stycken vidvinkliga kameror ger systemet en 360° vy över bilen. De högupplösta kamerorna placeras 2 st i vardera backspegel, en i fronten och en bak och i realtid visas på radio / MMI-skärmen.

Area View (VW och Audi) Omgivningskameror
Eftermontering / eftermontera area / top -view (Omgivningskameror)

Systemets styrenhet använder avancerade algoritmer för att simulera olika vinklar som kan väljas, bland annat fågelperspektiv där man ser bilen ovanifrån. Även bilens parkeringssensorer tas in som hjälpmedel för styrenheten att processera bilden till radiosystemet.

Audi VW Front / Bak kamera
Framkamera, front kamera, back kamera, Audi och Volkswagen

Frontkameran kan även användas under långsam körning framåt för att se ojämnheter och andra hinder. Med hjälp av vidvinkelkamera fram visas även hörnen på fordonet.

Blank
Front kamera i Audi A4, A5, A6, A7, A8

Backkameran integreras i handtaget (emblemet på VW) och med hjälp av parkeringssensorerna ger det föraren både ljud och bild bakåt.

Audi Backkamera (parkeringshjälp)
Backkamera (bak kamera) för Audi A3, A4, A5, A6, A7, S4, S5, S6, S7
Audi A6 4G (A7, A8, Q5, Q7) backkamera
Audi A4 8W backkamera
Front kamera i Audi A4, A5, A6, A7, A8

Omgivningskamera (Area/Top -View) för Audi och Volkswagen.

I dagsläget erbjuder vi eftermontering av fram/bak/omgivningskamera -system för samtliga Audi / VW / Skoda och Seat. Kontakta oss för mer information/tidsbokning!