Här har vi installerat aktivt motorljud i nya Audi A5. Eberspächer som oem leverantör tillverkar dessa ”ljudförstärkare” och i kombination med sound-booster pro låter det dig som leka med olika ”profiler” för att uppnå det motorljud du själv önskar.

audi a5 motorljud aktivt
audi sport, motorljud, sportigare

Fördelarna med ett aktivt motorljud är att valfriheten att kunna stänga av systemet. Vilket innebär att du själv kan välja när din bil ska kännas extra sportig. Vill du hellre njuta av komfortabel gång över motorvägen så är det bara ett knapptryck bort.

Audi drive select, listan
Aktivt motorljud (diesel) i BMW

Möjligheten att styra profilerna via bilens egna menyer varierar från modell till modell. Listan utökas med varje uppgradering och är ej komplett ännu. Även om flertal Audi-modeller finns med.

Mercedes Benz, aktivt motorljud
Porsche diesel motorljud, aktivt

Original utrustning

Systemet med ”aktivt motorljud” introducerades i samband med el-bilarnas utveckling. Fördelarna med det aktiva systemet gjorde att det snabbt blev populärt även i bilar med förbränningsmotor. I dagsläget så kommer systemet fabriksmonterat på de störta dieselmotorerna från bla. Audi, BMW, Mercedes och Maserati.

rostskydd i samband med dragkrok-installation
BMW M-performance aktivt motorljud

Förutom fördelen att kunna slå på/av systemet i samband med bilens körprofiler. Kan du även justera ditt motorljud så det blir unikt. Genom att enkelt installera programvaran (som är gratis) kan du justera de flesta parametrarna i ditt motorljud. Du kan även lägga till andra profiler eller dela med dig av dina egna.

Vi erbjuder aktivt motorljud till alla bilar.

Eftermontering av tillverkad V8-ljud är möjligt för alla bilar med CAN-Bus. Detta innebär i regel alla bilar efter 2005/2006. Med ljudgeneratorn i kombination med Sound Booster blir ljudet på din bil ännu aggressivare och kraftfullt på ett unikt sätt. Detta system lämpar sig inte bara för dieselbilar- men även för bensin, hybrid och elbilar. Kontakta oss för mer information samt offert för just din Audi-bil.

Pris fr. ca 17 990:-