VW active info display

Active Info Display är paketet som ger dig helt digitala mätartavlor. Förutom att det är en dröm för den pryltokige ger det även möjligheten att själv ställa in bilens utan tvekan mest trafiksäkra display helt efter dina önskemål.

vw passat analoga display instrumenthus
vw tiguan active info display (digital mätartavla)


Det heldigitala instrumenthuset introducerades först i Audi TT -2015 under namnet ”Virtual cockpit” och har sedan successivt spritt sig till många modeller inom VAG. Active Info som paketet heter inom Volkswagen erbjuds till de flesta modellerna baserade på MQB-plattformen.

komponent skydd vw active info display installation
efterinstallera digitala instrumenthuset i vw tiguan


Detta innebär att inom Volkswagen erbjuder vi eftermontering av Active info för följande modeller

  • VW Golf 7 (2015-)
  • VW Passat B8 (2015-)
  • VW Arteon (2017-)
  • VW Tiguan (2016-)
  • VW Polo (2017-)
Passat active info eftermontering, gps digitala mätartavlor
Park assist i active info display i VW golf

Att efterinstallera Active Info i Volkswagen är inte någon plug-and-play-mod. Det kräver avancerad omkodning i princip hela bilen från ABS-styrdon, växellåda mm. I videon till vänster ser vi några bilens felkoder/styrdon som efter installation kräver programmering till höger ser vi när allt är inprogrammerat och skifte mellan olika visningslägen.

Active Info Display för Volkswagen (MQB-plattform).

Så varför skulle installera detta paket i en 2015 istället för bara köpa en nyare modell? Till att börja med så är Active info display ett tillval och som även vid köp av nyare modell så måste du betala extra för att få. Dessutom är detta rena rama drömmen för den pryltokige som för övrigt trivs med resten av bilens utrustning. Kontakta oss för mer information/tidsbokning!

Pris fr. offert (kontakt oss för mer info)