Volkswagen original backkamera är ett fantastiskt hjälpmedel i trafiken. Här visar vi lite bilder och listar några av fördelarna med tillverkarens egna system integrerad i original-radiosystemet. Vi erbjuder backkamera till samtliga VW-transportbilar.

Caddy, T6 original backkamera
VW Crafter 2018, original backkamera

Till skillnad från eftermarknadssystem (även de som går att integrera i radioskärmen) så är original backkamera avsett för just din bilmodell. Det är oftast de små detaljerna som avgör om du får full nytta av systemet. Att original-kameran till det yttre smälter samman med bilens resterande detaljer är givetvis en fördel men långt ifrån den enda.

upplösning i original backkamera
Original backkamera (parkeringshjälp) i volkswagen

Backkamera för bakdörrar eller baklucka.

Oavsett vilken variant av Transport-bil du har erbjuder vi original backkamera. Transport-bilarna finns i många olika varianter med både olika axelavstånd, inredning, bakdörrar, baklucka, flak etc. Som enda företag i Sverige erbjuder vi en helt original backkamera för bilar med bakdörrar.

VW T6, Caddy (singeldörr) original backkamera
T6, Caddy (dubbeldörr, bakdörr) original backkamera

Kameran startas automatiskt när backväxeln läggs i och föraren kan tydligt se omgivningen bakom bilen. Original-kameran samkör givetvis med bilens original backsensorer (möjligt för även 360° PDC-sensorer). Att inte behöva vrida på huvudet eller fara med blicken över backspeglarna är en viktig del av trafiksäkerheten som detta paket tillför.

360-pdc med original backkamera, caddy, t6
skarp backkamera bild, original vw transport

De flesta radioalternativ är kompatibla med original backkamera. Undantag finns för Caddy och T6 då deras standardradio (Composition Colour) kan sakna kompatibilitet. Hör gärna med oss om du är osäker på vilken radio just din VW transportbil har.

Dragkrok i backkamera, original transportbilarT6, Caddy radio backkamera integrerat
VW nya crafter (2018) backkamera integrerat i radioskärmenTransporter Composition Media

Original backkamera i VW Transporter (T6), Caddy, Crafter.

Moderna bilar kräver avancerad programmering samt original elektronik för att fungera korrekt. Vi erbjuder backkamera installerat och klart i bilen med originaldelar från Volkswagen. Installationen blir likt fabriksmonterat och erbjuds till samtliga karosser (dubbeldörr, singeldörr, flak etc.). Det inga eftermarknads lösningar som idag kan ge lika skarp och balanserad bild på samma sätt som original backkamera därav jobbar vi helst med tillverkarens egna delar när vi eftermonterar backkamera. Kontakta oss för mer information samt offert för just din Transport-bil.

Pris fr. ca 9 500:-