I detta inlägg har vi installerat hastighetskameror i original Audi navigationssystem (hårddiskbaserade systemet ”Plus”) 2015-uppåt. Fartkamerorna i Sverige är inte utplacerade för att sätta dit fartsyndare, de finns där för att hjälpa oss hålla hastigheterna.

Fartkameror integrerade i Audi MMI Navigation
Audi hastighetskameror blir slår om till rött.

Det är därför varje fartkamera visas tydligt med en fartkameraskylt. Men dessa skyltar är dock lätt att missa och då är en notis i original navigationssystemet ett riktigt bra hjälpmedel.

Svenska fartkameror Audi MIB-2
Audi A7 / A6 fartkameror

I vissa Audi GPS-system är det möjligt att programmera så ikonen slår om till röd färg när bilens hastighet är högre än den tillåtna (bild till höger). Så poängen med fartkamerorna (samt fartkameravarnare) blir ännu tydligare för att påminna oss att hålla hastigheten och därmed spara liv.

Audi MMI Navigation Fartkameror
Audi fartkameror / hastighetskameror

Trafiksäkerhetskameror (fartkameror) för Audi Navigationssytem.

Håll koll på hastighetskamerorna i Sverige och res säkert, lagligt och fartmedvetet. Laddas över till Audi original GPS och kräver inga separata antenner eller delar. Finns för flertal Audi navigationssystem som är hårddisk-baserade. På de flesta MMI-system indikeras endast vart fartkameror finns, utan att skicka ut någon påminnelse/varning vilket gör detta även lagligt i framtiden.

Pris fr. offert!